Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 10 • info@new-tec.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Activiteiten / Hersteldienst solar omvormers

New-tec beschikt over een onafhankelijke hersteldienst voor solar omvormers voor B2B klanten. De eerste generaties omvormers uit de periode 2008 -2013 vallen meestal buiten garantie. Wij zijn in staat om meerdere merken van omvormers te herstellen en te testen. Een herstelling biedt heel wat voordelen t.o.v. een vervanging en is dus in vele gevallen de beste oplossing.

Ruim aanbod

New-tec is in staat om meerdere merken en types van omvormers te herstellen, zoals bijvoorbeeld een SMA, Refusol, Siemens of Kaco omvormer. Naast de kleinere stringomvormers tot 25 kW, is New-tec ook gespecialiseerd in grote centrale omvormers tot 500 kW. Hierin hebben wij een opgebouwde expertise in Schneider, Xantrex, Vacon, Solar Max, CEHE en Diehl AKO omvormers.

No cure no pay

Voor onze contractuele klanten werken wij met standaard tarieven voor herstellingen. Als een herstelling toch niet mogelijk blijkt te zijn uit de eerste analyse, dan verwittigen wij u. Kosten voor de analyse worden niet in rekening gebracht indien u bij ons een onderhoudscontract heeft lopen. U komt dus nooit voor verassingen te staan. Naast een herstelling kan New-tec eveneens de interventie op locatie voor u uitvoeren.

Voordelen van een herstellingen

Een herstelling biedt tal van voordelen t.o.v. een vervanging door een nieuwe omvormer:

  • Goedkoper
  • Geen aanpassingen nodig
  • Installatie blijft 100% conform

Onze merken

Cehe
Diehl
Kaco
Refusol
SMA
Schneider
Siemens
Solarmax
Xantrex

Werken bij New-tec Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures