Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 10 • info@new-tec.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Hernieuwbare energie en decentraal energiebeheer

New-tec maakt als bedrijf deel uit van de CKS Group en beschikt daardoor over een uitgebreide expertise inzake elektrotechniek. Zo combineren wij de innovatie en flexibiliteit van een jonge, snelgroeiende onderneming met de ervaring en expertise van de gevestigde waarde CKS.

Terwijl CKS zich focust op een totaalservice inzake engineering en installatie, richt New-tec zich op hernieuwbare energietechnologieën en decentraal energiebeheer.

Minder energiekosten door duurzaam en decentraal energiebeheer

New-tec heeft een duidelijke missie: wij willen de energiekosten en de ecologische voetafdruk van bedrijven verkleinen door hen te ondersteunen met de ontwikkeling en beheer van hun eigen hernieuwbare energieproductie.

Hiervoor bieden we vier specifieke diensten, waaronder de monitoring en het onderhoud van PV-installaties, stand-by en onderhoud hoogspanning, de installatie van elektrische laadpalen en de hersteldienst solar omvormers.

Wij staan altijd voor u klaar

Een zeer belangrijk facet van de dienstverlening van New-tec is de 24/7 bereikbaarheid. Zowel voor de monitoring van PV-installaties als het onderhoud van hoogspanningscabines moeten we op elk moment paraat staan voor een interventie.

Onderdeel van de CKS Group

New-tec combineert de innovatie en flexibiliteit van een jonge, snelgroeiende onderneming met de ervaring en expertise van de gevestigde waarde CKS inzake elektrotechniek. Dankzij deze combinatie kunnen we onze bedrijfsklanten maximaal van dienst zijn met hun energie-uitdagingen voor de toekomst. New-tec werd binnen de schoot van CKS opgericht om in te spelen op de behoeftes van verschillende bestaande bedrijfsklanten. Bij vele projecten wordt nauw samengewerkt.

Werken bij New-tec Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures