Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 10 • info@new-tec.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Activiteiten / Monitoring en onderhoud PV-installaties

Wij halen het maximale uit uw PV-installatie

New-tec haalt het maximale rendement uit uw industriële PV-installatie. Wij monitoren, beheren en onderhouden uw dak- of grondinstallatie 24/7 voor B2B klanten. Dit gebeurt via actieve en geautomatiseerde monitoring op afstand. Met ons merkonafhankelijk monitoringsysteem volgen we elke industriële PV-installatie op. Wij werken voor elke situatie een voorstel uit op maat, perfect afgestemd op de noden van de installatie en de klant.

Merkonafhankelijke monitoring

Monitoring en een actieve opvolging zijn noodzakelijk voor een industriële PV-installatie. Anders daalt onvermijdelijk het rendement en de bijhorende opbrengsten. Een online webportaal en overzichtelijke rapporten zorgen ervoor dat de klant te allen tijde op de hoogte is. New-tec neemt de opvolging van de PV-installatie volledig over. Onze actieve monitoring en 24/7 dispatch merkt elk probleem onmiddellijk op en zorgt voor een snelle actie.

Ons monitoringssysteem is een eigen ontwikkeling zodat we voor elke klant en elke installatie een oplossing op maat kunnen realiseren.

Elektrotechnisch industrieel onderhoud

Als onderdeel van CKS Group, zetten wij in op de kennis van onze werknemers in alle elektrotechnische domeinen. Ons onderhoudsprogramma zet niet enkel in op het rendement van uw installatie, maar ook op levensduur en veiligheid. Voor elk probleem aan uw PV-installatie, of het nu de panelen, de omvormers, de monitoring of de hoogspanningscabine is, hebben wij een specialist in huis. Zo heeft u maar één aanspreekpunt.

Bij eventuele aanpassingen, uitbreidingen of verhuis van de industriële PV-installatie zijn wij het eerste aanspreekpunt voor opvolging en begeleiding.

Doeltreffende interventies

Bij een plots probleem ontvangen zowel de klant als wij meteen een waarschuwing. Onze 24/7 dispatch zorgt ervoor dat onmiddellijk de nodige acties worden ondernomen. Door middel van onze monitoring zijn wij in staat om heel wat problemen vanop afstand te analyseren en op te lossen.

Als een interventie ter plekke nodig is doen we dit zeer doeltreffend. Afgesproken reactietijden en stockmateriaal zorgen niet enkel voor een snelle, maar ook voor een effectieve interventie.

Werken bij New-tec Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures