Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 10 • info@new-tec.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Activiteiten / Stand-by en onderhoud hoogspanning

Uw installatie in optimale conditie

New-tec garandeert een 24/7 interventiedienst voor midden- en hoogspanningsinstallaties. Ook voor het aanpassen van bestaande installaties kunt u op ons rekenen. Daarnaast staan we op afroep klaar voor het onderhouden en reinigen van zowel hoogspanningscabines als hoogspanningsinstallaties.

Alle soorten hoogspanningsinstallaties

Door middel van onze opgebouwde ervaring in de afgelopen 15 jaar, zijn wij in staat om alle hoogspanningsinstallaties, jong en oud te onderhouden. Wij werken voor u een onderhoudsprogramma op maat uit. Dit onderhoudsplan zet in op veiligheid, levensduur en bedrijfszekerheid.

Risicoanalyse, keuring en dossierbeheer

Naast de verplichte jaarlijkse keuring van de hoogspanningscabine, moet er ook eenmalig een risicoanalyse van de hoogspanningscabine gebeuren. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om de risicoanalyse uit te voeren en de keuring van uw installatie te begeleiden.

Flexibele service, ook ‘s avonds of tijdens de weekends

Wij garanderen een uiterst flexibele service. Zo voeren wij op verzoek onderhouds- en aanpassingsopdrachten uit na de werkuren of in het weekend. Op die manier ondervinden uw bedrijfsactiviteiten minimale hinder. Onze 24/7 interventiedienst zorgt ervoor dat u steeds wordt verder geholpen.

Werken bij New-tec Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures